Ο Βόλος και το Πήλιο στις εκθέσεις τουρισμού του Τελ Αβίβ και της Σόφιας 

Όλα τα νέα
e-thessalia.gr
2019-02-20 09:27:53
Ο Βόλος και το Πήλιο στις εκθέσεις τουρισμού του Τελ Αβίβ και της Σόφιας 

Ο Δήμος Βόλου / Αντιδημαρχία Τοπικής Οικονομικής Ανάπτυξης και Τουρισμού, η Επιτροπή Τουρισμού Δήμου Νοτίου Πηλίου και η Επιτροπή Τουρισμού Δήμου Ζαγοράς-Μουρεσίου από κοινού και με την παρουσία της Ένωσης Ξενοδόχων Νομού Μαγνησίας και επαγγελματιών του προορισμού, συμμετείχαν στις εκθέσεις τουρισμού IMTM 2019 στο Τελ Αβίβ και HOLIDAY & SPA EXPO στη Σόφια.

Στις 12 και 13 Φεβρουαρίου 2019 για άλλη μια φορά οι 3 Δήμοι έδωσαν ραντεβού με το Ισραηλινό κοινό στην έκθεση Ιnternational Mediterranean Tourism Market 2019 που γίνεται κάθε χρόνο στο Τελ Αβίβ. Η συμμετοχή πραγματοποιήθηκε εντός του περιπτέρου της Ελλάδας που οργανώθηκε από τον ΕΟΤ. Η Ισραηλινή αγορά είναι από τις σημαντικότερες για την περιοχή του Βόλου και του Πηλίου τόσο για την καλοκαιρινή περίοδο όσο και για την Άνοιξη και το Φθινόπωρο καθώς οι επισκέπτες από το Ισραήλ επιλέγουν την περιοχή όχι μόνο για τον ήλιο και τη θάλασσα αλλά και για τις εναλλακτικές δράσεις θεματικού τουρισμού που παρέχονται στον Βόλο και το Πήλιο .

Παράλληλα, από τις 14 έως και 16 Φεβρουαρίου ο προορισμός Βόλος- Πήλιο συμμετείχε με αυτόνομο περίπτερο στην έκθεση HOLIDAY & SPA EXPO στην Σόφια της Βουλγαρίας. Το περίπτερο προσέλκυσε με επιτυχία τόσο το κοινό-επισκέπτες της έκθεσης όσο και τους επαγγελματίες που αναζήτησαν πληροφορίες για την περιοχή και τα καταλύματα, αφήνοντας θετικές εντυπώσεις για την περαιτέρω διείσδυση του προορισμού μας στην αγορά της Βουλγαρίας την προσεχή τουριστική σεζόν. Η δυνατότητα εύκολης οδικής πρόσβασης των τουριστών από τη γειτονική χώρα στην περιοχή μας και το ενδιαφέρον τους για μεσαία και μικρά καταλύματα, αποτελούν στοιχεία που  τοποθετούν το Βόλο και το Πήλιο στις κύριες επιλογές τους για τις καλοκαιρινές τους διακοπές.



Ζαγορά Πήλιο